KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Nis

İdarecilerimiz, öğrenmenlerimiz ve personelimizin katılımıyla iftar yemeğimizi Çamlıca Restaurantı'nda yaptık.  Okul Müdürümüz Fazlı KARABULUT; birlik ve beraberliğimizin daim olması dilekleriyle yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Nis

Ramazan ayında Sosyal Sorumluluk Programı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenleri Yeliz KOLAY ve Emine Kurt rehberliğinde öğrencilerimizin emekleriyle Ramazan Erzak Paketi kampanyası başlatılmıştı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından okulumuza ulaştırılan gıda malzemeleri ve nakit yardımlar toplanarak 118 koli Ramazan Erzak Paketi hazırlanmıştır. Mahalle Muhtarımız Ramazan ÇATLADAN'ın destekleriyle hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır. Bu hayır yarışında emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Mahalle Muhtarımız Ramazan ÇATLADAN'a teşekkür ediyoruz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı ve Müzik Öğretmenimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından anma programı düzenlendi. Büyük emek ve özveriyle bu güzel programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Şehit kanlarıyla sulanan bu toprakları bize miras olarak bırakan başta Gazi Kemal Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

Okulumuz 10.sınıf öğrencisi Yasşn YAZAR Kütahya'da yapılan il finalleri birinciliğinin ardından İzmir'de düzenlenen Ege Bölge Finallerinde Muaitai Boks Müsabakalarında finalde rakibinin yenerek Ege Bölge Birincisi olmuştur.  Öğrencimizi ve antrenörünü tebrik ediyoruz. Öğrencimize Türkiye Şampiyonası müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz yöneticileri, öğretmenleri, velilerimiz ve öğrencilerimizden oluşan 50 kişilik kafileyle Pamukkale Üniversitesi, Salda Gölü, Pamukkale Travertenleri ve Hierapolis Antik Kentini ziyaret ettik. Bu keyifli gezinin gerçekleşmesinde emek harcayan öğretmenimiz Yeliz KOLAY başta olmak üzere geziye katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz Fazlı KARABULUT tarafından ; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuzda görev yapan tüm kadın personellerimize hediye ve çiçek takdim edilerek "Kadınlar Günü" kutlandı. İyiki varsınız!

Mrt

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleritarafından okulumuzda Yangın Tatbikatı gerçekleştirildi.Kütahya Belediyesi İl  itfaiye ekiplerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Değerler Eğitimi Etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftülüğünce Manevi Danışman Veysel GÜNGÖR tarafından okulumuz öğrencilerine Ramazan-ı Şerif konulu seminer verildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle AFAD görevlisi Ercüment KÖK tarafından öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitimin ardından AFAD görevlileri öncülüğünde MEB AKUB ekibinin katılımıyla Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi. AFAD ve MEB AKUB ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerine T3 Vakfı sorumlusu Edanur KORKMAZ tarafından Deneyap Teknoloji Atölyeleri ile ilgili seminer verdi. Deneyap Teknoloji Atölyelerine başvurular 25 Mart 2024'e kadar devam ediyor. Edanur KORKMAZ'a yapmış olduğu bilgiledindirme için  teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bakanlığımızın Sosyal Sorumluluk Programı Etkinlikleri kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emine KURT rehberliğinde okulumuz 12. sınıf öğrencileri okulumuzun bulunduğu Bahçelievler Mahallesndeki Ensar Camiisini temizlediler. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Aile Yapısının Korunması ve Ailenin Güçlendirilmesi İl Eylem ve Faaliyet Planı  kapsamında Velilerimize yönelik okul Rehber öğretmenimimz Nurullah ERUSTA tarafından "Teknolojiyi Bilinçli Kullanma" semineri verildi. Seminere katılan velilierimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Onur Kurulu tarafından tüm öğretmenlerimizin görüşü alınarak  Şubat ayının öğrencisi 12. sınıflardan Arzu ŞİMŞEK olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz

Mrt

Eğitim yöneticisi Mehmet Akın ÇELİK tarafından okulumuz öğretmenlerine Açık Uçlu Madde Yazma ve Ölçme Değerlendirme Semineri verildi. Eğitim Yöneticisi Mehmet Akın ÇELİK' e teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kütahya Borsa İstanbul Anadolu Lisesi olarak Anadolu Mektebi Yazar okumaları Projesinde yer alarak 2023 -2024 Eğitim öğretim yılının 1. Döneminde okulumuzda oluşturduğumuz okuma grubu, Mustafa Kutlu’nun on yedi eserini okumuştur. Grupta yer alan her öğrencimiz okuduğu kitaplarla ilgili değerlendirme yazmıştır. Belirli aralıklarla öğrencilerimizle toplantılar yapılıp kitaplarla ilgili eleştiriler yapılıp öğrencilerimizle birlikte panel konumuz belirlenmiştir.

09/02/2024 tarihinde 10/B sınıfından Büşra Erkeler ve İlkay Yavuz  11/A  sınıfından   İlayda Denli, Havva işler, 11/B sınıfından Aleyna Kaygın ve Elif Daloğlu’nun katılımıyla Mustafa Kutlu panelimiz gerçekleştirilmiştir. Her öğrencimiz Mustafa Kutlu’nun kitaplarındaki temalar hakkında konuşma yapmıştır. 12/02/2024 tarihinde ise Anadolu Mektebi Yazar Okumaları grubundaki  öğrencilerimizle il paneline katılım sağlanmıştır.  Oldukça verimli olan bu projeyle Mustafa Kutlu ‘nun eserleri ve edebi kişiliği hakkında  öğrencilerimiz detaylı bilgi sahibi olmuşlardır.

Panelin hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sema ŞAHBAZ başta olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.