KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında Prof. Dr. Adem TATLI okulumuz öğrencilerine seminer verdi. OKulumuza misafir olan, değerli bilgileriyle bizleri aydınlatan hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi  Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep HİÇDURMAZ  tarafından 15.12.2023 tarihinde okulumuzda "Bilinçli Farkındalık ve Kariyer Bilinci " konulu bilim söyleşisi gerçeklestirilmistir. Doç. Dr. Zeynep HiİÇDURMAZ söyleşide yurt dışında eğitim deneyimlerini paylaştıktan sonra öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplandırdı. Hocamıza vakit ayırıp; öğrencilerimizle birlikte olduğu için teşekkür ediyoruz.

Ara

Kağancan UĞUR , Kick Boks'ta  72  kiloda Kütahya İl birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve  antrenörünü tebrik ediyoruz.

Ara

Onur Kurulu tarafından tüm öğretmenlerimizin görüşü alınarak  Kasım ayının öğrencisi 9. sınıflardan Fatma ÇETİN olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz

Ara

Mevlana Celaleddin Rumi Hazretlerinin Hakk'a vuslatının 750. yıldönümü olması nedeniyle Olgunlaşma Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nuri ERBAY ve BİLSEM Müzik Öğretmeni Cüneyt AYDIN okulumuzda Hz. Mevlânâ, Sema ve Kütahya'da Mevlevîlik üzerine söyleşi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin ilgiyle izlediği söyleşi için Nuri ERBAY'a ve Cüneyt AYDIN'a teşekkür ediyoruz.

Ara

.12. sınıf öğrencilerimizin üniversite hazırlık yolculuğunda motivasyonunu artırmak amacıyla öğle yemeğinde bir araya geldik.  Yemeğin düzenlenmesi sırasında emeklerini esirgemeyen başta YKS koordinatörü Matematik Öğretmenimiz Didem AYKUT olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize  teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Bakanlığımızca yürütülen  'Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende ' projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Serhan KARAKAŞ tarafında  İlk Yardım semineri verildi. İlk Yardım Eğitmeni  Serhan KARAKAŞ'a verimli seminerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem Veli Toplantimizi 02/12/2023  Cumartesi günü okulumuzda yaptık. Yazılı sınavlar, devamsızlık durumu, bundan sonraki süreçte yapılması planlanan konulara ilişkin velilerimizle bilgi alışverişinde bulunduk. Toplantıya katılan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında Altın Çocuk Derneği ile işbirliği içerisinde okulumuz öğrencileri ve Dumlupınar Üniversitesi'nden misafir öğrencilerle beraber Afrika'daki yetim ve öksüz öğrenciler için bileklik hazırladılar. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Altın Çocuk Derneğine , üniversiteli gençlerimize ve okulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen Düşünü-yorum, Konuşu-yorum, Soru-yorum paneline Felsefe Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’yi Anlamak” başlıklı panelde,  Prof. Dr. Hüsamettin İnaç ve Doç. Dr. Cantürk Caner, moderatörlüğü rehber öğretmen Esra Yalçın’ın üstlendiği bir tartışma ortamında, Cumhuriyetin geçmişi ve Türkiye’nin geleceği üzerine derinlemesine bir analiz sundular.  Bu etkinliğe bizleri davet eden  Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi Felsefe öğretmeni Murat ANIL' a teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama gecemizde okulumuz öğretmenleri, okul aile birliğimiz ve aileleriyle beraber güzel bir yemek etkinliği gerçekleştirdik. Yemekten sonra öğretmenlerimize okul yönetimi tarafından hazırlanan hediyeleri takdim edildi. Gecenin sonunda Okul Aile Birliği'nin katkılarıyla  günün anı için pasta kesildi.  Gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Sağlığı kapsamında Diyetisyen Kadir BAYEZİT sağlıklı yaşam, obezite ve diyabet konularında okulumuzdaki tüm öğrencilerimize seminer verdi. Seminer sonunda öğrencilerimizin soruları cevapladı. Diyetisyen Kadir BAYEZİT'e vermiş olduğu değerli bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Yazar Abdullah YILDIZ tarafından öğrencilerimize "Kudüs" konulu seminer verildi. Hocamıza ve kendisini okulumuzda misafir etme imkanı sağlayan Tarih öğretmenimiz Said Furkan COŞKUN'a teşekkür ediyoruz.

Kas

İl Müftülüğünce okulumuzdaki öğrencilere öğrencilere  ' 'İman ve İstikamet'' konulu değerler eğitimi semineri verilmiştir. Vaiz Emre ERDEN'E vermiş olduğu seminerden dolayı  teşekkür ediyoruz

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programla anıldı düzenlediğimiz  programla andık. Programın hazırlanmasında  emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz